U verhuurt een appartement en uw huurder laat na om de huur te betalen? U huurt en uw huisbaas wil bepaalde problemen in de woning niet verhelpen? Wij helpen u met aanmaning, bemiddeling of procedure voor de vrederechter.

Zowel particuliere als profeszsionele (ver)huurders kunnen bij ons terecht voor advies en bijstand voor procedures bij tal van problemen die zich bij huren en verhuren kunnen voordoen.

Wij staan u juridische bij in het opstellen van een geldige, correcte en duidelijke huurovereenkomst die zowel de rechten als de plichten van de huurder en de verhuurder beschrijft.

Op deze wijze krijgt u de meest geschikte overeenkomst voor het type verhuur, waarin de juiste clausules worden toegevoegd. Zo komen zowel verhuurder als huurder niet voor onaangename verrassingen te staan.

Als advocaat in vastgoedrecht kunnen wij ook adviseren en helpen bij problemen en conflicten in mede-eigendom. Zo kunnen wij juridische bijstand verlenen aan eigenaars of syndici van appartementsgebouwen met gemeenschappelijke delen in mede-eigendom.

Wenst u meer informatie over huurrecht?
Neem dan contact op met ons!