DELUXE SERVICES REINIGEN

WIJ FRISSEN UW EIGENDOM OP!

Wij frissen uw eigendom op, door gebruik te maken van professionele machines en producten!

Een dak reinigen is niet altijd even eenvoudig. Wij beschikken over de juiste materialen en technieken om alles op een veilige en correcte manier te reinigen. Uw dak wordt grondig gereinigd met heet water, nadat het groen op uw dak volledig gereinigd is, heeft u nadien de mogelijkheid om uw dak te laten coaten met een zeer kwalitatieve coating in verschillende kleuren. Uw dak ziet na de coating weer helemaal nieuw!

Waarom moet u uw dak periodiek laten reinigen?

Na verloop van tijd worden daken vuil, bijvoorbeeld door de aangroei van mos. Mos verstoort het uitzicht van uw dak en brengt zelfs risico’s met zich mee. Een periodieke reiniging van het dak is daarom uiterst belangrijk. Zelfs wanneer het dak geen mosvorming vertoont, is het raadzaam om uw dak te laten reinigen. Dakpannen en dakplaten mogen onder hoge druk gereinigd worden.

Voor

Na

Reiniging oprit en terras

Reiniging oprit

Voor

Na

Voor

Na

Reiniging gevels

Bij een gevelreiniging wordt uw gevel grondig gereinigd met warm water. U kan nadien kiezen om coating te laten spuiten om de levensduur van uw gevels te verlengen. Gevels die reeds gecoat/geschilderd zijn kunnen ook gereinigd worden en nadien opnieuw gecoat/geschilderd worden. U kan vrijblijvend een offerte vragen of telefonisch een afspraak maken.

Reiniging koepels

Voor

Na