DELUXE SERVICES DE SPECIALIST IN REINIGING EN ONTMOSSING!

UW SPECIALIST VOOR AL UW REINIGINGSWERKEN EN SCHILDER-/ SPUITWERKEN!

Voor al uw schilder-/spuitwerken kunt u terecht bij ons! Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van houtwerk of houten constructies. Indien uw oude houten wanden, plafonds, trappen, deuren,… een opfrisbeurt nodig hebben, kunt u bij ons terecht voor de beste kwaliteit en prijs! Wij kunnen uw oude houten constructies een nieuwe, moderne look geven!

Uw specialist in het reinigen en ontmossen van uw oprit tot uw dak! Ziet uw DAK, ZONNEPANELEN, GEVELS, TERRAS en OPRIT zeer vuil, onverzorgd en groen? Dan kunt u uw pand weer laten schitteren door het een opfrisbeurt te geven. U kan op ons rekenen voor alle reinigingen!

De reiniging wordt uitgevoerd met heet water tot 100°C, dit zorgt ervoor dat mos en alg tot in de wortel wordt gedood en gedesinfecteerd. Hierdoor wordt de levensduur van uw pand verlengt en ziet uw pand er weer stralend uit! Voorkom schade, lekkages en hooglopende kosten door op tijd beroep te doen op een vakman!

Na een grondige reiniging van uw dak of gevels met heet water, gebruiken wij een professionele airless verfspuit om uw dak of gevel te schilderen/spuiten/coaten met zeer kwalitatieve producten. Alle daken hebben na verloop van tijd een grondige reiniging en bescherming nodig, wij gebruiken een zeer kwalitatieve coating om uw dak te beschermen tegen alle weersinvloeden. De coating is waterbestendig, dampopen, water- en vuilafstotend en is zeer elastisch, de coating heeft een hoge dekkracht, snelle verwerkingseigenschappen en droogt snel.

U kan bij ons terecht voor al uw schilder-/spuitwerken en bezettingswerken! Wij beschikken over verschillende verfspuiten voor kleine en grote projecten. Wij gebruiken kwalitatieve machines en materialen om onze klanten de beste kwaliteit te garanderen!

U KAN BIJ ONS TERECHT VOOR AL UW REINIGINGS- EN SCHILDER-/SPUITWERKEN!

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een bezoek!

TEL: 0484/46.10.20 of info@procortest.be