Discrete luxe

Walfilii onderscheidt zich met discrete luxe en een groot respect voor handgemaakte poducten. Walfilii blijft ook trouw aan waarden zoals exclusiviteit, meesterschap en persoonlijk contact. Geen enkele uitdaging wordt uit de weg gegaan vom u een meerwaarde te bieden waar u naar op zoek bent.

Walfilii

De enige echte, origineel design

Plantenkweker Filip Engels was op zoek naar grote plantenbakken voor zijn zorgvuldig gekweekte bomen en solitaire struiken. En ook sokkels voor zijn pareltjes uit de kwekerij. Hij vond echter niet veel in het bestaande gamma. Daarom besliste hij om ze dan maar zélf te produceren. Zo ontstond WALFiLii in 2007.

Waarom Walifilii

Op maat gemaakte oplossing voor grote planten & bomen

Maar ook de details kan u kiezen: verlichting, beregening, verhoogde bodem, boomverankeringspunten, variabele boordbreedte, isolatie, wieltjes, anti-grafittibehandeling, … en zelfs laseren van logo/tekst.

Roestvrij- & Cortenstaal met Belgisch vakmanschap

Met extra versteviging en vakkundig design zijn onze producten vorstbestendig en duurzaam. Voor interieur én exterieur.

Elke RAL kleur is mogelijk dankzij onze premium materialen.

Natuurlijk of kleurrijk, mat of hoogglanzend.

Ook vuurschalen, kruidenbakken, sokkels, outdoor trollies en veel meer.

Architectuur & tuindesign

Architecten, tuinontwerpers en projectontwikkelaars hebben de grootsheid van WALFiLii omarmd. We bieden hen de ingrediënten om interne, externe en openbare ruimtes te upgraden. WALFiLii ontwerpt items die naadloos aansluiten op het grotere geheel en een element van architecturale elegantie toevoegen aan elke omgeving. WALFiLii siert privétuinen en -terrassen, evenals high-end commerciële gebouwen en bedrijven.