UmiBlue

Interior design

Bij Umiblue staat elk ontwerp in het teken van volledigheid, van begin tot eind. Onze focus ligt niet alleen op het creëren van een esthetisch aantrekkelijk design, maar ook op het waarborgen van uw ultiem wooncomfort.

We streven naar tijdloze ontwerpen die naadloos kunnen worden geïntegreerd in diverse interieurs. Door te kiezen voor neutrale en elegante interieurkeuzes, garanderen we een interieur dat de tand des tijds moeiteloos doorstaat, ongeacht de specifieke stijl van uw kantoor, bedrijf of woning.

Streven naar perfectie in elk detail van uw interieur

Ons team legt de lat hoog als het gaat om nauwgezette afwerking tot in het kleinste detail. Door vanaf het begin nauw samen te werken met onze klanten en hun visie en verwachtingen volledig te begrijpen, kunnen we streven naar een uitmuntend eindresultaat met een onberispelijke afwerkingsgraad.

Vaak hebben onze klanten al een beeld van hoe ze hun huis, woonruimte of kantoor willen inrichten, inclusief de stijl, decoratie en meubels. We delen graag enkele van onze eerdere projecten om u een goed beeld te geven van onze expertise. Vraag gerust naar onze referenties!

Maatwerk, gericht op uw unieke wensen en behoeften

Bij elke projectaanpak staan uw wensen en behoeften centraal. We nemen zowel technische als esthetische aspecten in overweging om tot het beste eindresultaat te komen. Voordat we aan een ontwerp beginnen, stellen we onszelf verschillende vragen. Hoeveel natuurlijk licht is er beschikbaar? Wordt de ruimte gebruikt om te werken of te ontspannen? Welke sfeer moet de ruimte uitstralen? Wat zijn de unieke kenmerken van de klant? Op basis van deze criteria creëert ons team een op maat gemaakt verhaal dat perfect aansluit bij de behoeften van de klant.