Retourneren & annuleren

Heb je je bedacht?

Dan kan je het product terugsturen tot 14 dagen na ontvangst en dit zonder enige motivatie. Toch zouden we vriendelijk en zonder enige verplichting willen vragen om steeds de reden van retour te vermelden. Hierdoor kunnen we onze producten en service telkens blijven verbeteren.

Je kan enkel producten retourneren in de staat waarin Gebr. Hermans Frères bv je ze bezorgd heeft. Gebruikte producten worden nooit teruggenomen. Het is belangrijk dat de producten in de originele en onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Wat indien er iets gebroken toekomt?

We verzenden alle pakketjes in dubbelgelaagde, opgevulde kartonnen dozen, om de kans op breuk en beschadiging zo minimaal mogelijk te houden. Indien je toch moet vaststellen dat er breuken of beschadigingen zijn, gelieve ons binnen de 7 werkdagen op de hoogte te brengen via webshop@tipsy.beer  zodat wij je op de juiste manier kunnen verder helpen. Om je sneller te kunnen helpen, zouden we willen vragen om eventueel enkele foto’s van het beschadigde product mee te sturen: het product zelf, de verpakking en de doos waar je pakje in zat.

Terugsturen van je bestelling:

Het terugsturen van je bestelling kan snel en eenvoudig:

  1. Stuur ons een e-mail (webshop@tipsy.beer ) waarin je je retour aankondigt. Vermeld alvast het bestelnummer zodat we een snelle opvolging kunnen garanderen.
  2. Alle retours of omruilingen moeten schriftelijk aan Gebr. Hermans Frères bv worden gemeld.

Print het retourformulier uit en vul de nodige gegevens in.

DOWNLOAD RETOURFORMULIER

  1. Stop je producten, samen met het herroepingsformulier, in de doos.
  2. Om je bestelling te retourneren is het nodig om ons de doos op te sturen of langs te brengen tijdens de kantooruren ( ma-vr: 09.00u – 12.00u / 13.30u – 17.00 u ) bij Gebr. Hermans Frères bv, Bloemenlei 21 te 2930 Brasschaat.

De kosten om te retourneren zijn altijd voor je eigen rekening.

Wanneer en hoe ontvang ik mijn terugbetaling na het retourneren van een bestelling?

Als je een terugbetaling wenst dan willen we vragen om je IBAN & BIC nummer in het herroepingsdocument of in de e-mail van aanmelding van de retour te vermelden. Op deze manier kunnen we sneller overgaan tot het afhandelen van je retour wanneer we het pakket ontvangen hebben.

We volbrengen de terugbetaling nadat we je retour in goede staat ontvangen hebben en deze gevalideerd werd. We trachten je terugbetaling binnen de 30 werkdagen te volbrengen. Het terugbetaalde bedrag komt overeen met de aankoopprijs van de teruggestuurde goederen. Leveringskosten en retourkosten worden nooit terugbetaald.

Om u de beste beleving te garanderen van onze website maken wij gebruik van cookies.

Ben jij 18 jaar of ouder?

Als je nog geen 18 jaar bent dan ben jij nog te jong om Tipsy te zijn!