Restaurant Spinola

Het pand is vrij smal en gezellig ingericht met leuke middeleeuwse details.

Je kan zowel beneden als op de bovenverdieping plaats nemen. Die bovenverdieping kan je trouwens privaat afhuren voor een gezelschap tot 26 personen. In een kader van Bourgondische steen en bladgoudverlichting kijk je zo de keuken in, waar van brood tot patisserie alles zelf wordt vervaardigd en van respect getoogd voor het seizoen zowel in zee, op land als in de rivier maar vooral in de eigen kruidentuin.

Spinola is één en al romantiek met zijn verplicht trapgeveltje in hartje Brugge aan de reitjes, palend aan het Jan van Eyckplein. In de zomer is er een leuk terras op het plein waar het bij zwoele zomeravonden heerlijk zitten is.

Van diverse schaal- en schelpdieren, vlees-, vis- en wildcreaties tot tal van carpaccio's worden er met hedendaags karakter verwerkt.

Huisspecialiteit

Mosselen uit de Wadden

Huisspecialiteiten zijn de uitzonderlijke mosselen uit de wadden met specifieke 14 verse kruiden uit eigen tuin in een koperen pan bereid. De chef werkt in een open keuken, bijgestaan door een hulpkok.