Verpakt met zorg

KaroPack

Karopack strapping Technologie is gespecialiseerd in omsnoeringsmateriaal, omsnoeringsmachines, verpakkingsmachines zoals dozensluiters, foliewikkelaars, palletwikkelaars. Verder is door de jaren lange ervaring Karopack ook actief in ladingzekering producten zoals stuwkussens en ladingvastzetmateriaal.

fruitteelt

Fruitteelt

Verpak uw fruit veilig en snel. Onze machines en materialen zorgen voor een zorgeloze oogst en transport.

haven

Havens

Robuuste omsnoeringsoplossingen voor havenactiviteiten. Bestand tegen zware ladingen en extreme omstandigheden.

logistiek

Logistiek

Vertrouw op Karopack voor uw logistieke uitdagingen. Deskundig advies en oplossingen op maat voor uw transportbehoeften.

Wij zoeken samen met u naar de juiste oplossing!

Uw goederen worden op een correcte manier verpakt. Vandaag biedt horizontaal binden van pallets veel mogelijkheden om kostenbesparend te werken. Voor bepaalde machines hebben wij een demo-model beschikbaar om uit te testen zodat U zeker bent van de goede keuze.

Technische ondersteuning

Karopack garandeert een zeer goede technische ondersteuning naar zijn klanten toe en heeft de meeste onderdelen op voorraad om de machines zo snel mogelijk te herstellen.

Bekijk onze productcatalogus

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan verpakkingsmachines en -materialen.

Betaalbaar & betrouwbaar

Uw tweedehands verpakkingsoplossing

Het investeren in een nieuwe verpakkingsmachine vormt vaak een aanzienlijke uitgave voor uw bedrijf, zij het een noodzakelijke. Een uitstekend alternatief hierbij is de aanschaf van een gebruikte verpakkingsmachine. Deze machines zijn afkomstig van onze klanten, waarvoor wij zelf het onderhoud hebben uitgevoerd, of het betreft een showroommodel. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat zelfs een gebruikte machine nog vele jaren een waardevolle aanvulling vormt voor uw verpakkingsproces en/of transport.

Optimaliseer Uw Verpakkingsproces

Karopack voor de Fruitteelt, Havens en Logistiek

Karopack is al meer dan 10 jaar actief in alles wat omsnoeringsmateriaal is en biedt alle producten aan zoals verschillende types omsnoeringsband, omsnoeringsmachines van manueel tot vol-automatische systemen die zowel horizontaal als verticaal kunnen omsnoeren. in industrien als Fruitteelt, Havens, Logistiek Door de jarenlange ervaring biedt Karopack ook een volledig gamma producten aan voor de ladingszekering van uw goederen tijdens het transport per vrachtwagen, container en treinvervoer.