Hoover Concepts

Hoover Concepts

Duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen

Hoover Concepts is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uitzonderlijk mooie en duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen.

‘Buiten en toch ‘binnen’ of langer genieten van uw terras op momenten die anders te heet, te nat of te koud zouden zijn. Dat maakt uw leven toch veel aangenamer!

HOOVER Concepts® is ruim 10 jaar geleden, als familiebedrijf, begonnen met het ontwerpen, produceren en installeren van uitzonderlijk mooie, duurzame en àltijd op maat gemaakte 3-dimensioneel gevormde zeiloverkappingen. Door sommige mensen worden deze nog wel eens gezien genoemd onder de term schaduwdoek en zonnezeil. Echter is een HOOVER Concepts® zeiloverkapping een lichtgewicht en semi-permanente structuur welke volledig functioneert als een overkapping. Vandaag de dag is HOOVER Concepts® nog steeds een familiebedrijf onder de bezielende leiding van Chrissie De Niel en Edwin van der Smissen.

Naast luifels, carports, terras overdekkingen, overkapte ingangen, overkappingen bij horecagelegenheden, kuuroorden, hotels of openbare gelegenheden tot schuilplaatsen op golfbaan en begraafplaatsen toe, creëren wij een overkapte plek, waar het goed toeven is. Het hele jaar door, zowel voor particulieren als voor architecten, bedrijven of restaurants en hotels…

Design, Duurzaamheid en Durf zijn onze kernwaarden waarmee wij uw wensen en eisen omzetten in een voor u op maat gemaakte zeiloverkapping. Soms kunnen onze standaard zonnezeilen al aan uw verwachtingen voldoen.

Hoover Concepts 18
Hoover Concepts 22
Hoover Concepts TERRASOVERKAPPING

Vraag naar uw persoonlijke oplossing. Wij nemen u in een 3D animatie mee naar de mogelijkheden voor uw eigen plek. Daarmee krijgt u een zeer realistisch beeld van hoe de overkapping er bij u uit gaat zien en welk schaduwpatroon deze voor u zal bieden. Voor meer informatie neem contact op of maak direct, geheel vrijblijvend, een afspraak met een van onze adviseurs.

Wat mag u verwachten van HOOVER Concepts® als dé specialist in semi-permanente zeiloverkappingen èn permanente textile structres?

Iedere zeiloverkapping van HOOVER Concepts® is uniek

Ieder design van HOOVER Concepts® is uniek. Uw design zeil overkapping wordt volledig op maat en in een 3-dimensionale omgeving ontworpen. De uiteindelijke totstandkoming van de meest geschikte en functionele vorm ontwerpen en bepalen wij samen met onze klanten. Eenmaal een ontwerp goedgekeurd wordt starten wij de productie van alle hardware van de zeiloverkapping op onze eigen productielocatie te Stabroek (Antwerpen). Daarbij houden wij niet alleen rekening met uw voorkeuren van materialen en kleuren, maar zeker ook naar uw wensen in functionaliteit, gebruiksgemak en veiligheid van mens en omgeving.

Hoover Concepts WATERDICHT DOEK9
Hoover Concepts 25

Waarom kiezen voor een zeiloverkapping van HOOVER Concepts®?

Kiezen voor een zeildoek overkapping doe je niet zonder daar eerst goed over na te denken. Voor veel van onze klanten is het een investering voor de lange termijn. HOOVER Concepts® is zich er terdege van bewust dat de markt steeds voller wordt met toetredende leveranciers. En daarnaast dat de markt steeds kritischer wordt zodat we niet enkel meer kunnen volstaan met het leveren van een goed product voor de klant. Daarom wijzen wij u graag op alle facetten waar u rekening mee dient te houden alvorens tot de aanschaf van een zonnezeil of zeiloverkapping over te gaan. Een dergelijke aanschaf van een op maat gemaakte overkapping van textiel is immers een investering voor vele jaren. De nare bijsmaak van een slecht product blijft immers langer hangen dan het fijne gevoel van een lagere prijs.

De beste zeiloverkapping voldoet precies aan de verwachtingen van de klant. Veelal overtreffen wij die verwachtingen. Daar ligt voor HOOVER Concepts® steeds weer de uitdaging!

SUCCESS STORIES

Mijlpalen die we bereikt hebben

+ 0
Opgeleverde projecten
+ 0 m2
Gerealiseerd
+ 0
Jaar ervaring
+ 0
Medewerkers

Afspraak maken?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of hoe een overkapping eruit kan zien bij u in de tuin of op het terras? Onze adviseurs staan klaar voor u en ze laten voor u een 3D ontwerp maken. Door het 3D ontwerp krijgt u een goed beeld over uw toekomstige uiterlijk en schaduwpatroon van de tuin. Hul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact op met u. U kunt ons ook direct bereiken op volgende telefoonnummers:

Windfinder

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak! Voeg optioneel foto’s toe van uw locatie.