Projectontwikkeling

Bermaso NV betreft de vastgoedvennootschap van Xavier Painblanc, dewelke zich specialiseert in de aankoop, verhuur en ontwikkeling van commercieel vastgoed gelegen op AAA-liggingen in België.

Winkelvastgoed in topsteden

Opgericht in juni 1999 werd doorheen de jaren de expertise opgebouwd in het beheer en de commercialisatie van winkelvastgoed, gelegen in de topsteden van België zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Knokke, Hasselt, … Dit werd mede ingegeven door de expertise van Xavier binnen het retail landschap, gelet op de gerealiseerde expansie van kledijmerken en multibrandwinkels (zoals Tommy Hilfiger, Oxford, Talking French, Boggi, …).

Zo groeide jaarlijks de eigen vastgoedportefeuille op stevige basis, als werden er bijkomende ontwikkelingen gerealiseerd vanuit strategisch oogpunt. Om die reden investeert Bermaso ook in diversificatie, door zich mee toe te leggen op het nemen van belangrijke financiële participaties binnen vastgoed gerelateerde business modellen, alsook wordt er mee de focus gelegd op de realisatie van residentiële projecten, zowel in eigen beheer als met onze samenwerkingspartners.

Visie

De visie van Bermaso kan als volgt omschreven worden:

Bermaso koopt, herontwikkelt en verhuurt handelspanden in de drukst bezochte shopping centra, de beste winkelstraten en de beste baanwinkellocaties in België. Op deze triple-A locaties zijn wij als sterk groeiende retail investeerder steeds op zoek naar veelbelovend commercieel vastgoed.

Vervolgens herontwikkelen we het pand en voegen er met ons team van architecten en aannemers een flinke dosis creativiteit en kwaliteit aan toe.

Omdat het aangekochte vastgoed uiteindelijk in onze eigen portefeuille terecht komt, werken we uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en gerenommeerde vaklui.

Resultaat: waardevolle, duurzame en knappe architectonische hoogstandjes.