DDL Construct is een vastgoedvennootschap met meer dan 15 jaar ervaring, en specialiseert zich in de aankoop, verhuur en ontwikkeling van residentieel vastgoed. Met behulp van Triple A-bouwpartners bieden wij duurzaamheid en kwaliteit aan.

Bij DDL Construct werken wij dagelijks aan de woningen van morgen. Door innovatieve vastgoedprojecten creƫren wij een gevoel van thuis, voor iedereen. Tijdloze appartementen en eengezinswoningen zullen uw straat opnieuw laten stralen. Uw toekomst is onze drive.

Als zaakvoerder van DDL Construct heeft Danny De Laet overduidelijk een baksteen in zijn maag. Reeds 15 jaar bouwt hij met verscheidene bouwpartners aan de woning van de toekomst. Zowel de klassieke eengezinswoningen, alsook grotere projecten met meer dan 100 units, hebben geen geheimen voor DDL Construct. Zowel de expertise en kennis die wij beheersen, alsook de gedrevenheid en flexibiliteit van ons team, tekent het DNA van DDL Construct. Graag geven wij u een kijkje in ons vruchtbare verleden.